MAATPAKKEN

Afspraak maken
AFSPRAAK MAKEN

Traditional Tailoring | Luxury Cloths | Personal Service

Handgemaakte maatpakken

Een maatpak is wellicht het meest exclusieve kledingstuk dat een man kan aanschaffen. Het is een pak dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen, stijl en lichaamsbouw. Sinds 2016 is Valk & Folmer uit Apeldoorn het adres voor stijladvies en handgemaakte maatpakken. Uit heel Nederland ontvangen we stijlbewuste mannen voor onze unieke werkwijze en persoonlijke service.

Als u nog niet eerder een maatpak heeft laten maken, dan zult u merken dat er veel bij komt kijken. Niet alleen kunt u kiezen uit ruim 2500 exclusieve stoffen, maar ook uit een ontelbaar aantal modelopties. Denk bijvoorbeeld aan verschillende modellen revers, zakken en het aantal knopen op het voorpand. Kortom, u kunt het maatpak volledig samenstellen en ontwerpen zoals u dat wilt.

Contact opnemen
maatpak
Maatpak, navy blue | Valk & Folmer

Business wear maatpakken

Met een handgemaakt maatpak maakt u zonder twijfel een goede indruk. Het pak past namelijk niet alleen voortreffelijk, het geeft u ook een zelfverzekerde en professionele uitstraling. De kenners zullen meteen de sartoriale details opmerken, zoals de handgemaakte knoopsgaten, de ‘pick-stitching’ en de subtiel gebogen borstzak.

Indien u bij een wat informelere organisatie werkt, maken wij ook combinaties. Denk bijvoorbeeld aan een sportief maatcolbert met daaronder een chino.

Afspraak maken

ONZE REVIEWS

BEZOEK ONS IN APELDOORN

U vindt ons op Molenstraat-Centrum 441, 7311 XK te Apeldoorn. Plan uw bezoek eenvoudig door de route naar ons toe uit te stippelen via Google Maps. Wij verwelkomen u graag!

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken via de afspraakpagina. Heeft u vragen over onze werkwijze, prijzen of wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van jouw perfecte maatpak.

Contact opnemen

Persoonlijk en oprecht stijladvies

Wat Valk & Folmer uniek maakt, is onze toewijding aan uitzonderlijke service en persoonlijke aandacht. U staat bij ons altijd centraal. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en voorzien u van eerlijk en deskundig stijladvies. Of u nu een duidelijk idee heeft van uw ideale maatpak of juist nog op zoek bent naar inspiratie, wij begeleiden u door het hele proces.

Tijdens uw afspraak bespreken we uw voorkeuren, geven we advies over de verschillende opties, en ondersteunen we u bij het maken van keuzes. Van de selectie van stoffen en kleuren tot de perfecte afwerking – elk detail van uw maatpak wordt afgestemd op uw smaak en persoonlijkheid, zodat u altijd stralend voor de dag komt.

Maatpakken
maatoverhemd

Direct een afspraak maken?

Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen creëren we een maatpak dat perfect is afgestemd op uw unieke stijl en uitstraling.

Bezoek onze winkel in Apeldoorn of neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het samenstellen van een maatpak dat niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook volledig aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de gelegenheid.

Afspraak maken

PRIJSINDICATIE:

2-delig maatpak:

Gemiddeld:
€1.299,-

Vanaf:
€849,-

3-delig maatpak:

Gemiddeld:
€1.749,-

Vanaf:
€1.149,-