HANDGEMAAKTE TROUWPAKKEN

Van harte gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk! Het belooft een bijzondere dag te worden waar u nog vaak aan zal terug denken. Maar voordat het zover is moet er ook veel geregeld worden, zoals de trouwlocatie, de uitnodigingen en natuurlijk uw trouwpak. Door de jaren heen heeft VALK & FOLMER al vele trouwpakken mogen maken in allerlei verschillende stijlen. Van formeel en conservatief tot sportief en casual. Ook voor u maken wij graag het ideale trouwpak vanuit onze winkel in Apeldoorn.

Het samenstellen en aanmeten van een trouwpak is een hele beleving en erg leuk om te doen! Onder het genot van een hapje en een drankje maakt u samen met een paar vrienden en familieleden kennis met de wereld van maatkleding. We laten u onze ruime collectie stoffen zien en geven daarbij een ‘mini-college’ over de materiaalsoorten en de verschillende kwaliteiten. Ook vertellen we u alles over de vrijwel onbeperkte mogelijkheden ten aanzien van het model.

We begrijpen heel goed dat u niet dagelijks een pak laat maken, laat staan een trouwpak. Om die reden nemen we uitgebreid de tijd voor u en geven wij eerlijk en deskundig advies. Zo kunt u in alle rust weloverwogen keuzes maken qua kleuren, stof en model.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
Afspraak maken
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

STOFFEN & OPTIES TROUWPAKKEN

Onze stoffencollectie bestaat uit ruim 1500 stoffen van exclusieve merken als Fratelli Tallia di Delfino, Guabello en StylBiella. Deze stoffenhuizen staan bekend om hun kwaliteit en oog voor detail. U kunt kiezen uit een heel scala aan kleuren, dessins en materiaalsoorten. Uiteraard hebben we luxe wollen stoffen, maar ook hele luchtige linnen stoffen. Voor elke stijl bruiloft hebben we wel een geschikte stof.

Naast de stof bepaalt u ook zelf het model van uw trouwpak. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over het type revers op uw colbert? Wilt u een notch-rever of een peak-rever? En de zakken? Wilt u die schuin of recht, met of zonder klep? Stap voor stap lopen we alle onderdelen van uw trouwpak langs en kunt u kiezen uit een vrijwel onbeperkt aantal opties.

MEET- EN MAAKWIJZE

Wij meten nog op traditionele wijze met een meetlint en maken daarbij aantekeningen van uw lichaamshouding. Wij gaan dus niet uit van een pasmodel, maar maken op basis van uw lichaam een geheel nieuw patroon. Dat zorgt ervoor dat uw trouwpak als gegoten zit en heel comfortabel draagt.

Uw op maat gemaakte trouwpak wordt met de hand vervaardigd en voorzien van een half canvas of full canvas binnenwerk. Het binnenwerk is iets wat men niet ziet, maar wat wij ook wel ‘de motor’ van het pak noemen. We vertellen u graag in onze winkel wat de verschillen en voordelen zijn.

Afspraak maken

PRIJZEN

Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen voor een tweedelig en een driedelig trouwpak. Wenst u een specifieke prijsindicatie of offerte op basis van uw specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

2-delig trouwpak

colbert, broek

v.a. 799 euro

3-delig trouwpak

colbert, vest, broek

v.a. 999 euro