PROFUOMO

Profuomo maakt deel uit van een familiebedrijf dat in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis, een kleermaker met een scherpe visie. Zijn doel: het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor elke stap in het design- en productieproces. Van het materiaal zelf tot de laatste steken, alles moet bij Profuomo even zorgvuldig worden afgewogen en toegepast.

ERMENEGILDO ZEGNA

Ermenegildo Zegna is een exclusief Italiaans modehuis. De visie van Zegna was en is het vervaardigen van stoffen van uitzonderlijke kwaliteit en exclusiviteit. Naast een partnership met autoproducent Maserati, is Zegna ook stoffenleverancier voor Gucci, Yves Saint Laurent en Tom Ford.

CARLO LANZA

Carlo Lanza sokken worden op traditionele wijze gemaakt door een Italiaans familiebedrijf. Italiaans vakmanschap, in combinatie met ‘s werelds beste stoffen, zorgen ervoor dat het moment van sokken aan doen in de ochtend niet zomaar een routine is, maar een plezierige bezigheid.

CERRUTI 1881

De stoffencollectie van Cerruti is gericht op mannen met een grote waardering voor stijl en elegantie, maar ook voor de fijnere details zoals kwaliteit en afwerking. Zonder het oog op traditie en vakmanschap te verliezen, omarmd Cerruti innovatie en creativiteit.

FRATELLI TALLIA DI DELFINO

De weverij van Tallia di Delfino is gevestigd in Biella, Italië. Hier wordt het beste wol uit Australië, kostbare kasjmier uit Mongolië en hoog gewaardeerde zijde uit China tot luxueuze stoffen geweven. Het continue streven naar perfectie zonder compromissen is wat Tallia di Delfino onderscheidt.

GUABELLO

De stoffen van Guabello springen in het oog door de verfijnde stijl en relaxte elegantie. Trends veranderen constant. Zo ook hun stoffen. Guabello combineert traditie, technologie en vakmanschap voor de juiste balans tussen innovatie en klassieke stijl.

STYLBIELLA

StylBiella doorbreekt het conservatisme van herenkleding met hun stoffen met verfijnde details en spannende dessins. Deze relatief jonge weverij (opgericht in 1974) is stoffenleverancier van onder andere Versace en Hugo Boss en werkt nauw samen met Ermenegildo Zegna. Naast stoffen voor pakken, heeft StylBiella haar expertise uitgebreid met stoffen voor andere overjassen, overhemden en dassen.

TESSITURA MONTI

Tessitura Monti is dé expert op het gebied van stoffen voor overhemden. Hun kracht ligt in het constant innoveren van het weefproces, met als gevolg dat ze een van de grootste internationale leveranciers zijn van overhemdstoffen. De stoffen typeren zich door de kleurcombinaties met interessante weefpatronen.

VALK & FOLMER

Naast de stoffen van bovengenoemde gerenommeerde weverijen, heeft Valk & Folmer haar eigen stoffencollectie onder private label. Deze stoffencollectie bestaat uit klassieke kleuren en dessins alsook frisse tinten en patronen, voor zowel pakken als overhemden. Daarnaast biedt Valk & Folmer een collectie accessoires, zoals dassen en manchetknopen.