Maatwerk

Het laten aanmeten van een maatpak, trouwpak of ander kledingstuk is een leuke beleving. Wanneer u nog niet eerder maatkleding heeft aangeschaft, zult u merken dat hier veel bij komt kijken. Onder het genot van een espresso of een lekker wijntje bespreken we uw wensen en stellen we uw kledingstuk samen.

1

Afspraak maken

Omdat we u graag ongestoord van dienst willen zijn, adviseren we een afspraak te maken. U kunt gemakkelijk en snel uw afspraak inplannen in onze online agenda, maar u kunt ons uiteraard ook bellen of een e-mail sturen.

Afspraak maken

Allereerst maakt u een keuze uit onze mooie stoffencollectie, welke bestaat uit stoffen van topmerken als Tallia di Delfino en StylBiella. Tevens kunt u een keuze maken uit een tal van voeringen en knopen. Daarna gaan we het model van uw maatpak bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal knopen, het soort revers en de afwerking van de zakken.

2

Samenstellen & ontwerpen

3

Opmeten

Nadat u de stof, de materialen en het model heeft bepaald, zullen we opmeten. Dit doen wij op traditionele wijze met een meetlint. Tijdens het meten houden we ook rekening met uw lichaamshouding en uw persoonlijke voorkeuren aangaande de pasvorm.

Na ongeveer vijf weken is uw maatpak klaar om gepast te worden. Tijdens deze zogenaamde fitting kijken we of de pasvorm naar wens is en of deze nog correctie behoeft. Eventuele aanpassingen zijn met een week gerealiseerd, waarna uw maatpak klaar is om gedragen te worden.

4

Afpassen en aflevering