HANDGEMAAKTE MAATPAKKEN

Een maatpak is wellicht het meest exclusieve kledingstuk dat een man kan aanschaffen. Het is een pak dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen, stijl en lichaamsbouw. Sinds 2016 is VALK & FOLMER uit Apeldoorn het adres voor stijladvies en handgemaakte maatpakken. Uit heel Nederland ontvangen we stijlbewuste mannen voor onze unieke werkwijze en persoonlijke service.

Als u nog niet eerder een maatpak heeft laten maken, dan zult u merken dat er veel bij komt kijken. Niet alleen kunt u kiezen uit ruim 1500 exclusieve stoffen, maar ook uit een ontelbaar aantal modelopties. Denk bijvoorbeeld aan verschillende modellen revers, zakken en het aantal knopen op het voorpand. Kortom, u kunt het maatpak volledig samenstellen en ontwerpen zoals u dat wilt. Wij zullen u hierbij voorzien van eerlijk en deskundig advies, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
Afspraak maken

BUSINESS WEAR MAATPAKKEN

Een professionele uitstraling

Met een handgemaakt maatpak maakt u zonder twijfel een goede indruk. Het pak past namelijk niet alleen voortreffelijk, het geeft u ook een zelfverzekerde en professionele uitstraling. De kenners zullen meteen de sartoriale details opmerken, zoals de handgemaakte knoopsgaten, de ‘pick-stitching’ en de subtiel gebogen borstzak.

Indien u bij een wat informelere organisatie werkt, maken wij ook combinaties. Denk bijvoorbeeld aan een sportief maatcolbert met daaronder een chino.

FORMAL & EVENING WEAR MAATPAKKEN

Speciale gelegenheidskleding

Gaat uw zoon of dochter trouwen? Bent u promovendus aan de universiteit of heeft u een formeel diner gepland staan? Ook dan bent u bij VALK & FOLMER aan het juiste adres. Naast zakelijke maatpakken en trouwpakken, maken wij uiteraard ook speciale gelegenheidskleding zoals smokings, jacquets en chique feestelijke pakken.

PRIJZEN

Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen voor een tweedelig en een driedelig maatpak. Wenst u een prijsindicatie of offerte op basis van uw specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Naast maatpakken bieden wij ook trouwpakken aan. Een perfect trouwpak voor een perfecte dag.

2-delig maatpak

colbert, broek

v.a. 799 euro

3-delig maatpak

colbert, vest, broek

v.a. 999 euro